Samen groeien

Richtlijnen en protocollen

BasisBuren is aangesloten bij de stichting Onderwijsgeschillen

Postbus 85191
3508 AD Utrecht
info@onderwijsgeschillen.nl


Links:

Vertrouwenspersoon

Onze scholen hebben een interne vertrouwenspersoon. De interne vertrouwenspersoon is het eerste aanspreekpunt voor zorgen en klachten over grensoverschrijdend en ongewenst gedrag. Voorbeelden hiervan zijn: (cyber)pesten, agressie, geweld, discriminatie, racisme, (homo)seksuele intimidatie en radicalisering. De interne vertrouwenspersoon kan indien nodig overleggen met een externe vertrouwenspersoon van de GGD. U kunt de externe vertrouwenspersoon ook direct benaderen.

Belt u hiervoor met GGD Gelderland-Zuid: (088) 144 71 11. Een van de vier vertrouwenspersonen neemt dan z.s.m. contact met u op (niet in schoolvakanties).

Recente berichten

Blog Krista van Vreeswijk

Laten we vooral niet vergeten om de successen te vieren, groot en klein!

Er wordt momenteel hard gewerkt aan ons strategische beleidsplan. We streven ernaar de komende jaren het onderwijs op onze scholen te versterken en te verbeteren. Om dit plan zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze scholen, gaan we actief in gesprek met de verschillende teams. Hierbij staan we open voor jullie ideeën, inzichten en ervaringen, want samen bouwen we aan de toekomst van ons onderwijs.

Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl