Samen groeien

Mariëlle Paul beoogd staatssecretaris primair en voortgezet onderwijs en emancipatie

Mariëlle Paul blijft in het nieuwe kabinet de bewindspersoon voor het primair onderwijs. Zij is namens de VVD voorgedragen als staatssecretaris Primair en Voortgezet Onderwijs en Emancipatie.

Momenteel is Mariëlle Paul demissionair minister voor primair en voortgezet onderwijs. De jaren daarvoor was zij in de Tweede Kamer de onderwijswoordvoerder van de VVD. PO-Raadvoorzitter Freddy Weima zegt: “Het afgelopen jaar heeft Mariëlle Paul laten zien dat zij hart heeft voor het onderwijs en een ambassadeur is voor de sector. Wij waarderen haar inzet en kijken er naar uit om onze constructieve samenwerking met haar voort te zetten.”

Eppo Bruins beoogd minister van OCW Eppo Bruins wordt namens NSC minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in het kabinet-Schoof. Van 2015 tot 2021 was hij namens de ChristenUnie onderwijswoordvoerder in de Tweede Kamer.

Bron: PO-Raad

Recente berichten

Blog Krista van Vreeswijk

Verwendag bij het Nederlands Openluchtmuseum: Een dag om te koesteren

De verwendag op 21 mei 2024 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem was een evenement om niet snel te vergeten. De dag begon met een hartelijke ontvangst, waarna een medewerker van het Openluchtmuseum een korte presentatie gaf over de rijke geschiedenis en de unieke ervaringen die het museum te bieden heeft.

Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl