Samen groeien

In de zomervakantie gaan de cao-onderhandelingen door

Ondanks de zomervakantie gaan de cao-onderhandelingen gedeeltelijk door. De partijen willen deze periode benutten om de dialoog voort te zetten

Inmiddels zijn er in andere onderwijssectoren al akkoorden gesloten. Daarom gaan de werkgevers en de bonden om tafel zitten om te onderzoeken of vergelijkbare afspraken ook voor de sector PO kunnen worden gemaakt.

Beperkte loonruimte

In juni heeft het kabinet gereageerd op de brieven van werknemers- en werkgeversorganisaties. Daarbij is aangegeven dat er geen extra loonruimte beschikbaar wordt gesteld.

Invloed van de val van het kabinet

Met de val van het kabinet is de kans op extra financiële middelen op korte termijn zeer klein geworden. Het vormen van een nieuw kabinet, na de verkiezingen in november, zal waarschijnlijk nog geruime tijd in beslag nemen.

Bron: AVS

Recente berichten

Blog Krista van Vreeswijk

Feestelijke opening van het schooljaar bij BasisBuren met optreden van The Amazing Stroopwafels

Het nieuwe schooljaar bij BasisBuren is op een muzikale manier geopend met een spetterend optreden van de legendarische band “The Amazing Stroopwafels”.
Het is een band die bekend staat om hun vrolijke en aanstekelijke deuntjes. Hun aanwezigheid maakte de opening van het schooljaar tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl