Samen groeien

Laatste specifieke corona-adviezen vervallen

De laatste corona-adviezen – het (zelf)test- en isolatieadvies –  kunnen komen te vervallen. Het kabinet heeft dat besloten op advies van het Outbreak Management Team (OMT) en het Maatschappelijk Impact Team (MIT).

Dit is mogelijk omdat de afweer in Nederland inmiddels hoog is en weinig mensen ernstig ziek worden van de huidige virusvarianten. Wel roept het kabinet iedereen op om het gezonde verstand te blijven gebruiken bij griep- en verkoudheisklachten, of die nu het gevolg zijn van het coronavirus of niet.

Verder is besloten dit voorjaar geen nieuwe vaccinatieronde te organiseren. De GGD-teststraten worden snel gesloten nu het OMT heeft aangegeven dat grootschalig testen geen toegevoegde waarde meer heeft.

Bron: Rijksoverheid

Recente berichten

Blog Krista van Vreeswijk

Feestelijke opening van het schooljaar bij BasisBuren met optreden van The Amazing Stroopwafels

Het nieuwe schooljaar bij BasisBuren is op een muzikale manier geopend met een spetterend optreden van de legendarische band “The Amazing Stroopwafels”.
Het is een band die bekend staat om hun vrolijke en aanstekelijke deuntjes. Hun aanwezigheid maakte de opening van het schooljaar tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl