Samen groeien

Verslag onderwijscafés Ons Onderwijs

Op 6 en 8 mei jl. heeft Stichting BasisBuren twee onderwijscafés georganiseerd; één in Lienden en één Buren. Aanwezig waren onder andere leerkrachten, ouders, directeuren, medewerkers van de kinderopvang, leden van de raad van toezicht, ondernemers, de wethouder en leerlingen. In dit verslag wordt het programma, de essentie en de uitkomsten van deze avonden weergegeven. Centraal daarbij staat de vraag: Hoe ziet het basisonderwijs in de gemeente Buren en omstreken er over vijf tot tien jaar uit?

Het doel van deze bijeenkomsten was om informatie te verkrijgen en te delen als input voor het te schrijven strategisch beleidsplan van Stichting BasisBuren.

Klik hier om het verslag te downloaden

Recente berichten

Blog Mark van der Pol

Terugkijkend

Kerstvakantie … De tijd nemen met en voor je gezin, familie en vrienden. Even geen mail, even geen collega’s, even alleen maar jij. Een periode van terugkijken op het jaar, te reflecteren op wat je allemaal gedaan hebt; of juist niet gedaan hebt. En een periode om vooruit te kijken..
Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl