Samen groeien

Verslag onderwijscafés Ons Onderwijs

Op 6 en 8 mei jl. heeft Stichting BasisBuren twee onderwijscafés georganiseerd; één in Lienden en één Buren. Aanwezig waren onder andere leerkrachten, ouders, directeuren, medewerkers van de kinderopvang, leden van de raad van toezicht, ondernemers, de wethouder en leerlingen. In dit verslag wordt het programma, de essentie en de uitkomsten van deze avonden weergegeven. Centraal daarbij staat de vraag: Hoe ziet het basisonderwijs in de gemeente Buren en omstreken er over vijf tot tien jaar uit?

Het doel van deze bijeenkomsten was om informatie te verkrijgen en te delen als input voor het te schrijven strategisch beleidsplan van Stichting BasisBuren.

Klik hier om het verslag te downloaden

Recente berichten

Blog Krista van Vreeswijk

Puzzelstukjes

Vorige week had ik een overleg met bestuurders van kinderopvang, onderwijs en gemeente. Als eerste hebben we mooie puzzelstukken op zijn plek gelegd voor wat betreft cultuureducatie. Dit is een van de onderdelen van een Koffer vol kansen.
Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl