Samen groeien

Verslag onderwijscafés Ons Onderwijs

Op 6 en 8 mei jl. heeft Stichting BasisBuren twee onderwijscafés georganiseerd; één in Lienden en één Buren. Aanwezig waren onder andere leerkrachten, ouders, directeuren, medewerkers van de kinderopvang, leden van de raad van toezicht, ondernemers, de wethouder en leerlingen. In dit verslag wordt het programma, de essentie en de uitkomsten van deze avonden weergegeven. Centraal daarbij staat de vraag: Hoe ziet het basisonderwijs in de gemeente Buren en omstreken er over vijf tot tien jaar uit?

Het doel van deze bijeenkomsten was om informatie te verkrijgen en te delen als input voor het te schrijven strategisch beleidsplan van Stichting BasisBuren.

Klik hier om het verslag te downloaden

Recente berichten

Blog Mark van der Pol

How

Er zijn van die modellen – van hoog opgeleide en wijze mensen – die dan opeens overal opduiken. Zo zijn er de ‘cirkels’ van Biesta, over de opdracht van het onderwijs. Hij stelt dat wij niet alleen zijn voor de kwalificatie kant (kinderen kennis en vaardigheden aanleren), maar dat we ook een opdracht hebben rond socialisatie en persoonsvorming (subjectificatie om precies te zijn).
Lees verder

Contact

BasisBuren

  • De Wetering 3
  • 4021 VZ Maurik
  • Telefoon:
  • 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl