Samen groeien

Vacature: Leerkracht groep 3 voor obs de Boogerd in Maurik

BasisBuren verzorgt openbaar, algemeen toegankelijk basisonderwijs in de gemeente Buren en in Kapel-Avezaath (gemeente Tiel) en bestaat uit 12 scholen. De organisatie telt ongeveer 1.450 leerlingen, 140 medewerkers en is efficiënt ingericht met verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Er is een raad van toezicht, een directeur-bestuurder en integraal verantwoordelijke schooldirecteuren. Directeuren vormen gezamenlijk het directeurenoverleg dat adviseert aan het bestuur. Bestuur en directeuren worden ondersteund door het bestuursbureau met managementondersteuning en specialisten op onderwijs, hrm, financiën, beheer en huisvesting. Daarnaast zijn er intern begeleiders voor advies en begeleiding van onderwijs en zorg op schoolniveau. De scholen staan middenin de samenleving, bieden ruimte aan diversiteit en hebben ieder een eigen gezicht.

Wij zoeken per direct een

Leerkracht groep 3 voor obs de Boogerd in Maurik
Voor 0,6 – 1,0 fte

Inhoud

De leerkracht is in de eerste plaats verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs en het begeleiden van kinderen: staat voor de groep en werkt aan de (brede) ontwikkeling van kinderen. Daarnaast levert de leerkracht een brede bijdrage aan de school en is hij/zij gericht op de eigen professionalisering. De leerkracht heeft hart voor onderwijs en voor kinderen, draagt bij aan de school door allerlei activiteiten, helpt collega’s waar nodig, wil zich ontwikkelen en is trots op het eigen beroep en vakmanschap. De leerkracht is een basis- of vakbekwaam allrounder.

Profiel

 • Hbo werk- en denkniveau, opleiding PABO.
 • Theoretische en praktische vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden.
 • Kennis van de leerstof.
 • Inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van de eigen school.
 • Inzicht in en kennis van de organisatie en de mogelijkheden van hulpverleningsinstanties.
 • Invoelingsvermogen en sociale vaardigheden.
 • Vaardigheid in het overdragen van kennis en vaardigheden.
 • Communicatieve vaardigheden
 • Willen bouwen aan onze school binnen een samenwerkend team

Aanstelling

De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Na gebleken geschiktheid wordt deze omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie is ingeschaald conform cao PO.

Procedure

Wanneer u geïnteresseerd bent en past in het beschreven profiel, kunt u tot en met 15-10-2018 solliciteren door middel van een motivatiebrief en een curriculum vitae. U kunt zich per e-mail richten tot Jacqueline de Fouw: jacqueline.de.fouw@basisburen.nl.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Jacqueline de Fouw (interim-directeur obs de Boogerd). Zij is te bereiken via telefoonnummer 06-10039389.

Recente berichten

Blog Mark van der Pol

Groep 8

Wat is dat toch met groep 8 ….?
Ik zie die avonden nog voor me. De avonden dat ‘mijn’ groep 8 afscheid nam. Wat waren dat mooie momenten. En ik weet het, groep 8 neemt afscheid van de hele school en alle leerkrachten hebben een even groot aandeel gehad in hun ontwikkeling. Maar als leerkracht van deze groep voelt het toch anders. Eerst al het gedoe rond beginnende pubers en bleue laatbloeiers; de schoolkeuze; de eindtoets, langzaamaan loslaten, het kamp, de musical, het niets meer te doen en dan de grote stap. Zo bijzonder!

Lees verder

Contact

BasisBuren

 • De Wetering 3
 • 4021 VZ Maurik
 • Telefoon:
 • 0344-691177
 • E-mail: info@basisburen.nl