Samen groeien

Estafette voor Ropa-run

Op 28 maart hebben alle scholen meegedaan aan de estafette van de Burense Roparun-teams. Overal zijn flessen opgehaald waardoor de scholen de teams gesponsord hebben voor 1400 euro. Bijgaand een filmpje dat Joris en Jur Marringa hebben gemaakt. Ze hebben met z’n tweeën vijf uur op een tandem moeten zitten, maar het was niet voor niets:

Recente berichten

Blog Mark van der Pol

Veiligheid

NOS en het AD van vorige week vrijdag: ‘Een op de zes kinderen leeft in een oorlogssituatie’. Je weet het, maar toch schrik je ervan. Althans, ik wel. Wij leven in een westerse bubbel, maken ons druk om lage internetsnelheid, het aantal kalfjes dat aan een koe wordt toegeschreven en Sven die zesde wordt.

Lees verder

Contact

BasisBuren

  • Erichemseweg 2
  • 4116 GC Buren
  • Postbus 700
  • 4116 ZJ Buren
  • Tel.: 0344-691177
  • E-mail: info@basisburen.nl